Izberite svoje pnevmatike

BMW X2 PNEVMATIKE

Zanenjajte pnevmatike na vašem BMW z naujstreznejšim izborom, pri katerem so varnost, izkoristek goriva in dolga življenjska doba na prvem mestu . Pomagali vam bomo pri izboru pnevmatik, ki ustrezajo BMW in tudi vašemu načinu in pogojem vožnje. Napravite prvi korak - sporočite nam, s katerim program BMW vozite.

BMW X2 types

BMW X2 pressures

BMW X2 M35i pressures

BMW X2 sDrive 20d pressures

BMW X2 sDrive16d pressures

BMW X2 sDrive18d pressures

BMW X2 sDrive18i pressures

BMW X2 sDrive20i pressures

BMW X2 xDrive18d pressures

BMW X2 xDrive20d pressures

BMW X2 xDrive20i pressures

BMW X2 xDrive25d pressures

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.