Izberite svoje pnevmatike

CITROEN Jumper PNEVMATIKE

Zanenjajte pnevmatike na vašem CITROEN z naujstreznejšim izborom, pri katerem so varnost, izkoristek goriva in dolga življenjska doba na prvem mestu . Pomagali vam bomo pri izboru pnevmatik, ki ustrezajo CITROEN in tudi vašemu načinu in pogojem vožnje. Napravite prvi korak - sporočite nam, s katerim program CITROEN vozite.

CITROEN Jumper types

CITROEN Jumper pressures

CITROEN Jumper 2t800 pressures

CITROEN Jumper 2t900 pressures

CITROEN Jumper 2t900 4X4 pressures

CITROEN Jumper 3t100 Camping Car pressures

CITROEN Jumper 3t200 pressures

CITROEN Jumper 3t300 pressures

CITROEN Jumper 3t300 4X4 pressures

CITROEN Jumper 3t500 pressures

CITROEN Jumper 3t500 4X4 pressures

CITROEN Jumper 3t500 Camping Car pressures

CITROEN Jumper Combi pressures

CITROEN Jumper V.U pressures

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.