Izberite svoje pnevmatike

JEEP Gladiator PNEVMATIKE

Zanenjajte pnevmatike na vašem JEEP z naujstreznejšim izborom, pri katerem so varnost, izkoristek goriva in dolga življenjska doba na prvem mestu . Pomagali vam bomo pri izboru pnevmatik, ki ustrezajo JEEP in tudi vašemu načinu in pogojem vožnje. Napravite prvi korak - sporočite nam, s katerim program JEEP vozite.

JEEP Gladiator types

JEEP Gladiator pressures

JEEP Gladiator 80th Anniversary Diesel pressures

JEEP Gladiator Freedom Diesel pressures

JEEP Gladiator High Altitude Diesel pressures

JEEP Gladiator Overland pressures

JEEP Gladiator Overland Diesel pressures

JEEP Gladiator Rubicon pressures

JEEP Gladiator Rubicon Diesel pressures

JEEP Gladiator Sport pressures

JEEP Gladiator Sport S pressures

JEEP Gladiator Sport S Diesel pressures

JEEP Gladiator Willys Diesel pressures

JEEP Gladiator Willys Sport Diesel pressures

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.