Izberite svoje pnevmatike

MERCEDES-AMG Classe GLE PNEVMATIKE

Zanenjajte pnevmatike na vašem MERCEDES-AMG z naujstreznejšim izborom, pri katerem so varnost, izkoristek goriva in dolga življenjska doba na prvem mestu . Pomagali vam bomo pri izboru pnevmatik, ki ustrezajo MERCEDES-AMG in tudi vašemu načinu in pogojem vožnje. Napravite prvi korak - sporočite nam, s katerim program MERCEDES-AMG vozite.

MERCEDES-AMG Classe GLE types

MERCEDES-AMG Classe GLE pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 350 pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 350 4MATIC pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 43 4Matic Coupé pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 450 4Matic pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 53 4MATIC+ pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 53 4MATIC+ Coupé pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 63 4Matic pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 63 4Matic Coupé pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 63 S 4Matic pressures

MERCEDES-AMG Classe GLE 63 S 4Matic Coupé pressures

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.