Izberite svoje pnevmatike

ROVER 600 PNEVMATIKE

Zanenjajte pnevmatike na vašem ROVER z naujstreznejšim izborom, pri katerem so varnost, izkoristek goriva in dolga življenjska doba na prvem mestu . Pomagali vam bomo pri izboru pnevmatik, ki ustrezajo ROVER in tudi vašemu načinu in pogojem vožnje. Napravite prvi korak - sporočite nam, s katerim program ROVER vozite.

ROVER 600 types

ROVER 600 pressures

ROVER 600 618 SI pressures

ROVER 600 620 GSI pressures

ROVER 600 620 I pressures

ROVER 600 620 SDI pressures

ROVER 600 620 SI pressures

ROVER 600 620 SLI pressures

ROVER 600 620 Turbo pressures

ROVER 600 623 GSI pressures

ROVER 600 623 SI pressures

ROVER 600 623 SLI pressures

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.