Izberite svoje pnevmatike

SKODA Octavia PNEVMATIKE

Zanenjajte pnevmatike na vašem SKODA z naujstreznejšim izborom, pri katerem so varnost, izkoristek goriva in dolga življenjska doba na prvem mestu . Pomagali vam bomo pri izboru pnevmatik, ki ustrezajo SKODA in tudi vašemu načinu in pogojem vožnje. Napravite prvi korak - sporočite nam, s katerim program SKODA vozite.

SKODA Octavia types

SKODA Octavia pressures

SKODA Octavia pressures

SKODA Octavia 4X4 pressures

SKODA Octavia Combi pressures

SKODA Octavia Combi 4X4 pressures

SKODA Octavia Combi RS pressures

SKODA Octavia Combi RS 4X4 pressures

SKODA Octavia G-TEC pressures

SKODA Octavia G-TEC Combi pressures

SKODA Octavia IV Combi RS pressures

SKODA Octavia IV Combi RS 4x4 pressures

SKODA Octavia IV RS pressures

SKODA Octavia IV RS 4X4 pressures

SKODA Octavia RS pressures

SKODA Octavia RS 4WD pressures

SKODA Octavia RS Combi pressures

SKODA Octavia Scout pressures

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.