Izberite svoje pnevmatike

SUBARU Legacy PNEVMATIKE

Zanenjajte pnevmatike na vašem SUBARU z naujstreznejšim izborom, pri katerem so varnost, izkoristek goriva in dolga življenjska doba na prvem mestu . Pomagali vam bomo pri izboru pnevmatik, ki ustrezajo SUBARU in tudi vašemu načinu in pogojem vožnje. Napravite prvi korak - sporočite nam, s katerim program SUBARU vozite.

SUBARU Legacy types

SUBARU Legacy pressures

SUBARU Legacy pressures

SUBARU Legacy II pressures

SUBARU Legacy II T-model pressures

SUBARU Legacy III pressures

SUBARU Legacy III T-model pressures

SUBARU Legacy IV pressures

SUBARU Legacy IV GT Spec B pressures

SUBARU Legacy IV T-model pressures

SUBARU Legacy T-model pressures

SUBARU Legacy V pressures

SUBARU Legacy V SW pressures

SUBARU Legacy VI pressures

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.