PNEVMATIKEPNEVMATIKE POKAŽI VSE PNEVMATIKEPOKAŽI VSE PNEVMATIKE NASVETINASVETI

TISK IN NOVICE

Nova promocijska akcija: Vozniki “Osredotočite se na potovanje – za varnost skrbi Michelin”

Nova promocijska akcija: Vozniki “Osredotočite se na potovanje – za varnost skrbi Michelin”

16. marec – 30. april: Michelin vabi uporabnike na edinstveno “on-line” in “off-line” izkušnjo vožnje, s ponudbo posebnih cen

Michelin ve, da uporabniki od pnevmatik pričakujejo izvrstne zmogljivosti na področjih kot so varnost, dolga življenjska doba, prihranek goriva, a tudi udobje in užitek pri vožnji. S strategijo Michelin Total Performance, ki temelji na moči tehnologije in inovacij, Michelin zagotavlja, da končnim uporabnikom ne bo potrebno izbirati med včasih kontradiktornimi zmogljivostmi pnevmatik.

16. marca je Michelin začel s Facebook – aktivnostjo v skladu z zavezo Michelin Total Performance, ki vabi uporabnike, da sodelujejo v virtualni »vožnji po cesti« in da občutijo prednosti pnevmatik Michelin glede varnosti, dolge življenjske dobe in prihranka goriva. Udeleženci lahko vsak teden pridobijo koristna darila in se potegujejo za veliko nagrado – izlet v vrednosti 3000 evrov.

V realnem življenju pnevmatike Michelin omogočajo voznikom, da se podajo na cesto z zaupanjem, ne glede na vozne razmere. Poleg izboljšanih zmogljivosti pri vožnji, Micheln v času med 16. marcem in 30. aprilom voznikom, ki bodo kupili štiri pnevmatike Michelin do 23«, nudi bone za gorivo v vrednosti do 40 evrov.

Več informacij o določilih promocijske akcije je na spletni strani:
http://www.zmogljivost.michelin.siKontakt za medije: +36 1 459 2940

KONTAKTNA OSEBA ZA TISK

Gonda Gabriella

+ 36 1 459 2940

gabriella.gonda@michelin.com

ČLANKI S TO TEMO

  • POVEZANI
  • Z NAJVEČ OGLEDI BRANI
  • NAJNOVEJŠI