PNEVMATIKEPNEVMATIKE POKAŽI VSE PNEVMATIKEPOKAŽI VSE PNEVMATIKE NASVETINASVETI

MICHELIN STORITVE ZA UPORABNIKE, BREZPOGOJNA ZAVEZA


Naše pnevmatike so zasnovane tako, da odgovarjajo različnim zahtevam sodobnih voznikov. MICHELINOVI strokovnjaki vam lahko ob upoštevanju vašega načina vožnje, tipa avtomobila in vremenskih pogojev priporočijo pnevmatike, ki odgovarjajo vašim potrebam.

KONTAKT

E-pošta

24/7

Obveščamo vas, da bodo naše izmenjave Messengerja, klepeta, e-pošte ali telefona verjetno zabeležene, da bi izboljšali kakovost naših storitev. Posnetki se hranijo 6 mesecev. Vaše osebne podatke bo Michelin uporabljal le za odgovore na vaša vprašanja in zahtevane informacije. Pravico imate, da zaprosite za kopiranje, dostop, popravljanje ali ugovor glede katerih koli osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Če to želite, se obrnite na contact@tc.michelin.eu in priložite kopijo osebnega dokumenta.

NAŠE OBLJUBE
POMOČ PRI ISKANJU PRAVIH PNEVMATIK

Pnevmatike MICHELIN so izdelane z najmodernejšo tehnologijo, kar nam omogoča, da lahko v celoti zadovoljimo naše uporabnike, glede na njihov način vožnje. Zavedamo se, da bi nekatere stranke želele vedeti več o naših tehnologijah, zato so vam naši strokovnjaki na voljo za vprašanja.

ENOSTAVEN NAKUP

Ko ste našli prave pnevmatike, vam bodo naši on-line strokovnjaki priporočili tri partnerje v vaši bližini, kjer lahko opravite nakup in tudi montažo pnevmatik.

STORITVE PO PRODAJI PNEVMATIK

MICHELIN je vedno z vami, tudi potem, ko ste pnevmatike že kupili. Lahko se nam oglasite po telefonu, elektronski pošti ali preko klepeta (Chat). Če imate kakršnokoli vprašanje ali pa se želite samo pogovoriti o dezenih ali oprijemu: naši strokovnjaki se veselijo, če boste stopili v stik z njimi.