PNEVMATIKEPNEVMATIKE POKAŽI VSE PNEVMATIKEPOKAŽI VSE PNEVMATIKE NASVETINASVETI

VODNIK ZA NAKUP PNEVMATIK

Pnevmatike za vse vremenske razmere

michelin 18 nov. 2015

Predstavljajte si revolucionarno "letno" pnevmatiko, ki jo lahko brez nevarnosti pustite na vašem vozilu vso zimo. Tukaj je.

Opremite se za vse vremenske razmere. Z enim kompletom pnevmatik za vse leto. Pnevmatike za vse letne razmere MICHELIN CrossClimate združujejo najboljše tehnologije pnevmatik za letne in za zimske razmere. Z inteligentno uporabo spojin, edinstvenim dezenom v obliki črke V in zmogljivejšimi lamelami. Kot pove že ime, je to letna pnevmatika z neverjetnimi zmogljivostmi tudi v zimskih voznih razmerah. To je tudi prva letna pnevmatika s certifikatom zimske, s tako dobrimi zmogljivostmi v zimskih voznih razmerah, da je pridobila oznako 3 PMSF (three-peak mountain snowflake - 3 vrhovi gora s snežinko).

Pnevmatike za vse vremenske razmere MICHELIN CrossClimate onudijo prednosti letnih pnevmatik Michelin glede varnosti in življenjske dobe, pa tudi glavne značilnosti zimskih pnevmatik Michelin, kar zadeva vleko in zaviranje pri vožnji v zimskih voznih razmerah.

Nova kategorija pnevmatik
Pnevmatike za vse vremenske razmere predstavljajo novo kategorijo pnevmatik z impresivnim zaviranjem na mokri in suhi podlagi, odličnostjo življenjske dobe in izkoristka goriva. To pomeni, da so pnevmatike vse vremenske razmere glede vleke in zaviranja primerljive z najboljšimi zimskimi pnevmatikami. So tudi v istem razredu glede kotalnega upora kakor najbolje uvrščene letne pnevmatike.

Pnevmatike za vse vremenske razmere lahko montirate kadar koli, vse leto
Najpomembnejši razlogi za zamenjavo pnevmatik so:

  • Vse leto želite uporabljati le en komplet pnevmatik.
  • Vozite v okolju, kjer temperatura redko pade pod -5 C (če so temperature nižje, je bolje, da kupite zimske pnevmatike).
  • Nimate možnosti za hranjenje drugega kompleta pnevmatik zimskih/letnih.


Celoletne pnevmatike v primerjavi pnevmatikami za vse vremenske razmere
Celoletne pnevmatike je mogoče uporabljati pozimi. A celoletne pnevmatike niso isto kakor pnevmatike za vse vremenske razmere. Celoletne pnevmatike je mogoče uporabljati pozimi. A celoletne pnevmatike niso isto kakor pnevmatike za vse vremenske razmere.

Prispevki, ki ste si jih nazadnje ogledali

V zbirki prispevkov, ki ste si jih nazadnje ogledali, ni ničesar

  • OSEBNA VOZILA
  • SUV - 4X4
  • LAHKA TOVORNA VOZILA - AVTODOMI
Loader