Izberite svoje pnevmatike

JAGUAR XF PNEVMATIKE

Zanenjajte pnevmatike na vašem JAGUAR z naujstreznejšim izborom, pri katerem so varnost, izkoristek goriva in dolga življenjska doba na prvem mestu . Pomagali vam bomo pri izboru pnevmatik, ki ustrezajo JAGUAR in tudi vašemu načinu in pogojem vožnje. Napravite prvi korak - sporočite nam, s katerim program JAGUAR vozite.

JAGUAR XF types

JAGUAR XF pressures

JAGUAR XF pressures

JAGUAR XF (AWD) pressures

JAGUAR XF AWD pressures

JAGUAR XF R pressures

JAGUAR XF Sportbrake pressures

JAGUAR XF Sportbrake (AWD) pressures

JAGUAR XF Sportbrake AWD pressures

JAGUAR XFR-S pressures

JAGUAR XFR-S Sportbrake pressures

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.