Poiščite trgovino s pnevmatikami blizu vas v sekundah
Avtomobil
  • Avtomobil
Avtomobil
  • Avtomobil
Ugotovi mojo lokacijo

O prodajalcih pnevmatik Michelin v Sloveniji

Storitve za pnevmatike in vozila

Slovenija ponuja številne priložnosti da preizkusite vaše vozilo in uživate v njegovem potencialu. Pri Michelinu se zavedamo, da odlični avtomobili, motorna kolesa in skuterji potrebujejo odlične pnevmatike, zato so naši pooblaščeni prodajalci založeni z najnovejšimi izdelki. Ne glede na to, ali vozite po mestnih ulicah, če ste na poti z vašim SUV ali terenskim vozilom, ali pa ste se odločili, da se zapeljete s športnim avtom ali kolesom – pri naših pooblaščenih prodajalcih bo vsak našel nekaj zase.

Če niste prepričani, kateri model je najboljši za vaše vozilo, vam bodo pri enem od naših prodajalcev z veseljem pomagali in vam razložil vse o različnih pnevmatikah ter kako vsaka od njih vpliva na vaše vozilo in vožnjo. Pred nakupom pa je potrebno upoštevati nekaj stvari, ki vam bodo olajšale postopek izbire.

Upoštevajte vremenske pogoje

Eden od dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri nakupu pnevmatik, so vremenske razmere, s katerim se boste srečevali. Čeprav je v nekaterih predelih Slovenije v glavnem toplo in suho, moramo upoštevati tudi hladne dneve z dežjem, ko  ceste hitro postanejo spolzke. Ne pozabite, da je površina oprijemanja ceste pri mokri cesti najmanjša, zato je toliko bolj verjetno, da se oprijemanje podlage zelo poslabša.

Izberite pnevmatike glede na teren

Še en dejavnik, ki vpliva na vašo izbiro pnevmatik, je teren, po katerem boste vozili. Za vožnjo po cesti ne potrebujete enake globine profila ali robustnosti ki jih nudijo terenske pnevmatike. Če boste izbrali ustrezne pnevmatike glede na vrsto terena, bo vožnja tišja, pnevmatike se bodo enakomerneje obrabile, preprečili boste, da z vozilom zdrsnete ali obtičite. Več o tem boste izvedeli v pogovoru z našimi pooblaščenimi prodajalci.

Uporabljate spletni brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira
Uporabljate brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira. To pomeni, da nekatere funkcije utegnejo neustrezno delovati. Posledica tega je lahko čudno obnašanje med spletnim brskanjem. Uporabite ali nadgradite/namestite enega od naslednjih brskalnikov, da boste čim bolje izkoristili to spletišče