track connect pneus 1

Popoln seznam velikosti avtomobilskih pnevmatik glede na velikost platišč

Določanje velikosti pnevmatike vašega avtomobila ni tako zapleteno, kot se morda zdi. Da vam olajšamo iskanje, smo tukaj našteli vse velikosti avtomobilskih pnevmatik, ki so na voljo.   

 

Če želite izbrati pravo velikost pnevmatike, odprite priročnik za lastnika vozila ali vrata voznika: tam so navedene velikosti pnevmatik za vaše vozilo in podatki o obremenitvi.                         

 

Če je na primer navedeno 205/55/R16 91H, to pomeni:

 

  • Širina pnevmatike (v milimetrih)
  • Vrsta konstrukcije (R za radialno, D za diagonalno in B za prepasano)
  • Premer platišča (v colah)
  • Indeks hitrosti
  • Razmerje
  • Indikator za nosilnost

 

Če trenutno nimate dostopa do teh informacij in če potrebujete več podrobnosti o velikostih avtomobilskih pnevmatik, si oglejte naš priročnik: kako izbrati pravo pnevmatiko?

 

Ko najdete velikost pnevmatike svojega avtomobila, najprej kliknite desni premer koles v colah in poiščite vse razpoložljive Michelin pnevmatike za vaše potrebe.

 

Če želite, lahko svojo pnevmatiko najdete tudi tako, da izberete tip svojega avtomobila ali namen uporabe ali pa izberete svojo znamko avtomobila

Izberite velikost pnevmatike in poiščite pravo avtomobilsko pnevmatiko

Uporabljate spletni brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira
Uporabljate brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira. To pomeni, da nekatere funkcije utegnejo neustrezno delovati. Posledica tega je lahko čudno obnašanje med spletnim brskanjem. Uporabite ali nadgradite/namestite enega od naslednjih brskalnikov, da boste čim bolje izkoristili to spletišče