Varna vožnja, varna zmaga

all 1920x860

S predmetnim aneksom se podaljšuje izvajanje promocijske akcije za uporabnike "VARNA VOŽNJA, VARNA ZMAGA" za obdobje od 1. oktobra – 15. novembra 2022 (v nadaljevanju "akcija"), tako, da se slednja namesto 15. novembra 2022 zaključi 15. decembra 2022, registracijo pa je treba namesto do 25. novembra 2022 opraviti najkasneje do 20. decembra 2022: ANEKS K PRAVILNIKU PROMOCIJSKE AKCIJE

Kupite 4 nove zimske ali celoletne pnevmatike Michelin v času trajanja kampanje pri enem od prodajalcev, ki sodelujejo v kampanji in se registrirajte, da prejmete vavčer!

 1. Izdelki, ki so predmet te kampanje so nove zimske pnevmatike blagovne znamke Michelin in pnevmatike CrossCimate, za osebna, lahka tovorna in 4X4 vozila.
  2. Najkasneje v 7 dneh od opravljene registracije, bodo sodelujoči v kampanji prejeli obvestilo o registraciji (sporočilo s potrditvijo). Če je registracija veljavna, bo udeleženec v sporočilu s potrditvijo prejel tudi nagrado.
  3. Skupna vrednost nagrad je 16.000 EUR, z vključenim DDV.
  4. Pravila kampanje so vsem sodelujočim brezplačno na voljo na spletni strani www.michelin.si, kjer so tudi informacije o politiki zasebnosti in varstvu podatkov.
  5. Za več informacij o statusu registracije nas, prosimo, kontaktirajte na: promo.michelin@ota.ro
  6. Kampanja velja, dokler ne poidejo zaloge.
  7. Kampanja velja samo v okviru mreže Michelinovih prodajalcev, ki sodelujejo v tej kampanji. Seznam sodelujočih prodajalcev je na voljo na www.michelin.si.
  8. Vsak udeleženec se lahko registrira samo enkrat in lahko pridobi samo eno nagrado, četudi bi kupil več kakor 4 nove letne pnevmatike Michelin ali Michelin CrossClimate.
  9. Nagrade v kampanji so: 300 vavčerjev v vrednosti 20 euro in 200 vavčerjev v vrednosti 50 euro.
  10. Slike so samo ilustrativne.
  11. Kampanja poteka v času od 01. oktobra do 15. novembra 2022. Pnevmatike morajo biti kupljene v navedenem času.
  12. Registracijo je potrebno opraviti najkasneje do 25. novembra. 
Uporabljate spletni brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira
Uporabljate brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira. To pomeni, da nekatere funkcije utegnejo neustrezno delovati. Posledica tega je lahko čudno obnašanje med spletnim brskanjem. Uporabite ali nadgradite/namestite enega od naslednjih brskalnikov, da boste čim bolje izkoristili to spletišče