Varna vožnja, varna zmaga

1920x450

Kupite 4 nove letne ali celoletne pnevmatike Michelin v času trajanja kampanje pri enem od prodajalcev, ki sodelujejo v kampanji in se registrirajte, da prejmete vavčer!

 1. Izdelki, ki so predmet te kampanje so nove letne pnevmatike blagovne znamke Michelin in pnevmatike CrossCimate, za osebna, lahka tovorna in 4X4 vozila.
  2. Najkasneje v 7 z dneh od opravljene registracije, bodo sodelujoči v kampanji prejeli obvestilo o registraciji (sporočilo s potrditvijo). Če je registracija veljavna, bo udeleženec v sporočilu s potrditvijo prejel tudi nagrado.
  3. Skupna vrednost nagrad je 10.200 EUR, z vključenim DDV.
  4. Pravila kampanje so vsem sodelujočim brezplačno na voljo na spletni strani www.michelin.si, kjer so tudi informacije o politiki zasebnosti in varstvu podatkov.
  5. Za več informacij o statusu registracije nas, prosimo, kontaktirajte na: promo.michelin@ota.ro
  6. Kampanja velja, dokler ne poidejo zaloge.
  7. Kampanja velja samo v okviru mreže Michelinovih prodajalcev, ki sodelujejo v tej kampanji. Seznam sodelujočih prodajalcev je na voljo na www.michelin.si.
  8. Vsak udeleženec se lahko registrira samo enkrat in lahko pridobi samo eno nagrado, četudi bi kupil več kakor 4 nove letne pnevmatike Michelin ali Michelin CrossClimate.
  9. Nagrade v kampanji so: 200 vavčerjev v vrednosti 30 euro in 70 vavčerjev v vrednosti 60 euro.
  10. Slike so samo ilustrativne.
  11. Kampanja poteka v času od 15. marca do 30. aprila. Pnevmatike morajo biti nabavljene v navedenem času.
  12. Registracijo je potrebno opraviti najkasneje do 10. maja. 
Uporabljate spletni brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira
Uporabljate brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira. To pomeni, da nekatere funkcije utegnejo neustrezno delovati. Posledica tega je lahko čudno obnašanje med spletnim brskanjem. Uporabite ali nadgradite/namestite enega od naslednjih brskalnikov, da boste čim bolje izkoristili to spletišče