header1 amg gt verkleinert

PARTNERSTVO MERCEDES-AMG - MICHELIN

amg michelin partnerlabel p rgb

Prestopiti meje, raziskovati nova ozemlja, se potopiti v neznano –  vse to zahteva pogum in pristno strast.
Prav ta strast žene Mercedes-AMG in Michelin kot inovatorja na svojem področju, da izpodbijata status quo in dosledno sledita svoji viziji mobilnosti. Ni pomembno, ali gre za izjemne športne avtomobile in zmogljiva vozila ali za pnevmatike.

AMG Driving Academy & Michelin

Raziščite svoje osebne meje. Doživite fascinantno zmogljivost. Za popoln užitek v vsakem trenutku. Izkusite svet vozniške akademije AMG (AMG Driving Academy). Izjemna skupnost ljudi, ki imajo radi zmogljivosti, ki živijo za individualnost in delijo isto strast. AMG Driving Academy ponuja vrhunska in edinstvena doživetja na legendarnih dirkalnih stezah, na spektakularnih progah ter na snegu in ledu z vozili Mercedes-AMG. Ko sprejmete ponudbo AMG Driving Academy, se odpravite ne le na izlet ali program: postanete član najhitrejše družine na svetu!

Kliknite tukaj če želite izvedeti več o AMG Driving Academy.

MICHELIN | Mercedes-AMG GT Black Series

Mercedes-AMG & Michelin

Oba partnerja združuje nenehno prizadevanje za vrhunsko kakovost in popolnost.
Skupaj postavljamo svojo vizijo mobilnosti na cesto.

Michelin razvija označene pnevmatike za Mercedes-AMG

Pnevmatike MICHELIN z oznako MO1 - MO2 ali MO1-A so posebej zasnovali Michelinovi inženirji v tesnem sodelovanju z Mercedes-AMG. Ko gre za razvoj visoko zmogljivih pnevmatik, uporabljajo, glede na individualne značilnosti vsakega modela avtomobila, svoje strokovno znanje za izbiro najboljših tehnologij in materialov. S tem sta zagotovljena vrhunska zmogljivost in udobje ter resnično edinstvena izkušnja vožnje!

Več o označenih pnevmatikah.

 

Poiščite prave pnevmatike MICHELIN za vaš Mercedes-AMG

marked tyre
map search desktop

Pnevmatike, ki jih je odobril Mercedes-AMG za vaše vozilo, lahko kupite na specializiranih spletnih mestih in v trgovinah.

Išči po
Naslov, mesto ali poštna številka
Avtomobil
  • Avtomobil
  • Motorno kolo
Ugotovi mojo lokacijo
Išči
Uporabljate spletni brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira
Uporabljate brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira. To pomeni, da nekatere funkcije utegnejo neustrezno delovati. Posledica tega je lahko čudno obnašanje med spletnim brskanjem. Uporabite ali nadgradite/namestite enega od naslednjih brskalnikov, da boste čim bolje izkoristili to spletišče