0 pnevmatike morda ustrezajo vašemu iskanju

Ni rezultata iskanja

POIŠČITE VAŠE PNEVMATIKE MICHELIN ZA OSEBNA VOZILA

To je naša lokalna spletna stran, s pomočjo katere lahko poiščete prave pnevmatike za vaše vozilo. Uporabite naš iskalnik pnevmatik za hitro in enostavno pot do pnevmatik, ki bodo popolnoma ustrezale vašemu vozilu.

Iščete lahko po modelu vozila ali po dimenziji pnevmatik -  izpolnite polja od leve proti desni. Ko boste zaključili, vam bomo posredovali najboljše priporočilo za pnevmatike. Posredujte kar največ informacij – tako vam bomo lahko izdelali najboljše priporočilo.

Ko ste ugotovili, katere so ustrezne pnevmatike, si lahko ogledate strani s prikazi izdelkov, kjer je podrobno predstavljeno vse, kar morate vedeti o pnevmatikah. Nato uporabite stran, na kateri boste našli vam najbližjega prodajalca pnevmatik za osebna vozila!

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Pravna obvestila

Navedene dimenzije in / ali kategorije hitrosti se lahko nekoliko razlikujejo od dimenzij za prvo vgradnjo, ki so prikazane na tablici vozila. Vaš lokalni prodajalec pnevmatik bo kot usposobljen strokovnjak poskrbel za potrebno pomoč  pri vgradnji navedenih pnevmatik, in bo:

 

1. obvestil lastnika, če se pnevmatike, ki jih namerava namestiti, razlikujejo od pnevmatik pri prvi vgradnji glede kategorije hitrosti in najvišje možne hitrosti za vozilo in je zaradi pnevmatik z nižjo kategorijo hitrosti omejena najvišja  hitrost vozila; 

2. ugotovil, če je zaradi navedene alternativne dimenzije potrebno prilagoditi vrednost tlaka v pnevmatikah.