MICHELIN
PILOT ALPIN 5
 • Pnevmatike za osebna vozila
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Mud and Snow

  Mud and Snow

 • Zimske

  Zimske

MICHELIN PILOT ALPIN 5 | TYRE REVIEWS
AutoBild_Testsieger MichelinAlpin5
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | AMS AWARD
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | AUTO BILD allrad
100 velikosti na voljo

MICHELIN PILOT ALPIN 5

 • Pnevmatike za osebna vozila

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Mud and Snow

  Mud and Snow

 • Zimske

  Zimske

Nadzor na cesti v zimskih razmerah, ki traja.

Zimska pnevmatika MICHELIN Pilot Alpin 5 zagotavlja visoko raven zaviranja in natančnosti vožnje za visokozmogljive avtomobile, ki se soočajo z zimskimi razmerami[1].

• MICHELINOVA visokozmogljiva zimska pnevmatika zagotavlja visoko raven užitka v vožnji
• Odličen nadzor in natančnost vožnje na mokrih cestah in v snežnih razmerah[1] (3PMSF)[2]
• Krajša zavorna pot za varnost na zasneženih cestah[1]
• Št. 1 za dolgo življenjsko dobo[3] in zmanjšano porabo goriva[1]
• Priznana s strani vodilnih proizvajalcev vrhunskih avtomobilov

Nadzor in preciznost vožnje na mokrih in zasneženih cestah[1].

Počutite se samozavestno v svojem visokozmogljivem avtomobilu z usmerjenim in simetričnim vzorcem tekalne plasti, ki optimizira oprijem na mokrih in zasneženih cestah[1]. Pnevmatika, zasnovana z osrednjim utorom, ki zagotavlja večjo odpornost proti akvaplaningu in izboljšan nadzor pri zaviranju za varno, visoko zmogljivo vznemirjenje za vse vaše zimske vožnje[1].

4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9

Krajša zavorna pot za varno vožnjo pozimi, v vseh vremenskih razmerah[1].

Izkusite vrhunsko zavorno moč na zimskih cestah s pnevmatiko MICHELIN Pilot Alpin 5. Krajša zavorna pot pri vožnji v snegu in v zahtevnih zimskih razmerah[1]. Najnovejša generacija zmesi tekalne plasti vključuje nov funkcionalni polimer, ki izboljša oprijem na mokri podlagi in snegu, tako da lahko uživate na cesti ne glede na zimske razmere[1].

Auto Edito pilot alpin 5 benefits 2 control Tyres

Št. 1 pri življenjski dobi (3) in nižja poraba goriva (1).

Zagotovite si več kilometrov užitka v vožnji s pnevmatiko MICHELIN Pilot Alpin 5 – najboljša glede življenjske dobe v primerjavi z glavnimi konkurenčnimi izdelki[3] in nižja poraba goriva[1], zahvaljujoč namenski zmesi tekalne plasti, ki zmanjšuje kotalni upor.

Auto Picto pilot alpin 5 benefits 3 fuel consumption Tyres

Cenjen pri vodilnih vrhunskih proizvajalcih avtomobilov

Z zimsko cestno pnevmatiko MICHELIN Pilot Alpin 5 so opremljena visokozmogljiva vozila vodilnih svetovnih proizvajalcev vozil, vključno z Audijem, AMG, BMW, Mercedesom in Porschejem, ki zahtevajo visoke standarde. Poleg brezhibnega delovanja mora vaš avto tudi izvrstno izgledati. Zimsko cestno pnevmatiko MICHELIN Pilot Alpin 5 zaključuje vrhunski, eleganten temen žameten učinek na bočnici.

Auto Picto ls3 benefit 3 suv prestige Tyres
Kaj pravijo ljudje
Ali imate to pnevmatiko?
Napišite komentar

Je to prava pnevmatika zame?

100 dimenzij na voljo za to pnevmatiko

Ustreza vašemu vozilu

MICHELIN PILOT ALPIN 5 205/60R16 96H XL ★

126,00 €
MICHELINOVA priporočena cena

EVROPSKO OZNAČEVANJE PNEVMATIK

Razred za izkoristek goriva

C

Razred za oprijem na mokri podlagi

B

Razred za zunanji kotalni hrup

68 dB

Širina

205

Presečna serija

60

Premer

16

Nosilnost

96

Kategorija hitrosti

H

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA (z DDV)

126,00 €

Oznake prve vgradnje

3PMSF

Ustreza vašemu vozilu

MICHELIN PILOT ALPIN 5 215/65R16 102H XL

142,00 €
MICHELINOVA priporočena cena

EVROPSKO OZNAČEVANJE PNEVMATIK

Razred za izkoristek goriva

B

Razred za oprijem na mokri podlagi

B

Razred za zunanji kotalni hrup

68 dB

Širina

215

Presečna serija

65

Premer

16

Nosilnost

102

Kategorija hitrosti

H

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA (z DDV)

142,00 €

Oznake prve vgradnje

3PMSF

PRAVNA OBVESTILA

(1) - čas za prevožen krog, zaviranje in oprijem, poraba goriva - na osnovi zunanjih preskusov v izvedbi TÜV, med januarjem in marcem 2018, primerjava pnevmatik MICHELIN Pilot Alpin 5 s predhodno generacijo MICHELIN Pilot Alpin 4, dimenzija 225/40 R18 92V XL, na vozilu Volkswagen Golf VII 2.0 TDI: preskusi časa za krog in prečni oprijem, izvedeni na mokrem in na snegu, preskusi splavanja na vodi (v zavoju in vzdolžno). Preskusi zaviranja in pospeševanja na snegu so izvedeni z novimi pnevmatikami in pri   2 mm ostanku globine profila, poraba goriva.

(2) - 3PMSF - MICHELIN Alpin 5 je odobren za uporabo v snežnih razmerah (z oznako 3PMSF). Za pridobitev oznake 3PMSF morajo pnevmatike zagotavljati minimalno raven varnosti in mobilnosti na snegu.

(3) - življenjska doba - Zunanja testiranja v izvedbi Testnega centra DEKRA, po naročilu Michelina, na vozilu Volkswagen Golf VII, v marcu in aprilu 2018, dimenzija 225/40 R18, s pnevmatikami CONTINENTAL WinterContact TS850P, DUNLOP WinterSport5, GOODYEAR UltraGrip Performance Gen 1, PIRELLI Winter SottoZero3 in Nokian WRA4 ter zunanja testiranja v izvedbi Testnega centra DEKRA, po naročilu Michelina, na vozilu Volkswagen Passat v februarju in marcu 2019, dimenzija 235/45 R18, s pnevmatikami CONTINENTAL WinterContact TS850P in CONTINENTAL WinterContact TS860S. Preskus kotalnega upora je v letu 2018 izvedla inštitucija TÜV SÜD, z dimenzijo 225/40 R18 92V XL; primerjava pnevmatik MICHELIN Pilot Alpin 5 s pnevmatikami MICHELIN Pilot Alpin 4, in interno Michelin s pnevmatiko MICHELIN Pilot Alpin 5 za Uredbo R117.

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

 

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Uporabljate spletni brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira
Uporabljate brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira. To pomeni, da nekatere funkcije utegnejo neustrezno delovati. Posledica tega je lahko čudno obnašanje med spletnim brskanjem. Uporabite ali nadgradite/namestite enega od naslednjih brskalnikov, da boste čim bolje izkoristili to spletišče