MICHELIN
PILOT SPORT 4 S
  • Pnevmatike za osebna vozila

MICHELIN PILOT SPORT 4 S

  • Pnevmatike za osebna vozila

Raziskovanje cest, ki traja

Cestna pnevmatika MICHELIN Pilot Sport 4 S za občasno uporabno na stezi - za izjemen oprijem, preciznost krmiljenja in nadzor, tudi pri visoki hitrosti[1].

• MICHELINOVA ultra visoka zmogljivost, letna pnevmatika za cesto vožnjo, za občasne vožnje na stezi
• Visoka stopnja odzivnosti in natančnosti krmiljenja[1]
• Odlična vodljivost in nadzor na cesti, tudi pri visoki hitrosti[1]
• Izjemen oprijem na suhem in zaviranje na mokri podlagi[1]
• Priznana s strani proizvajalcev avtomobilov, kot so Mercedes-AMG, Ferrari in Porsche

Maksimum združenih zmogljivosti - oprijem na suhem, zaviranje na mokrem in dolga življenjska doba[1][2].

Pnevmatika MICHELIN Pilot Sport 4 S, zasnovana posebej za uporabo na cesti in občasno na stezi, združuje izjemno zmogljivost vodljivosti na suhem[1], zaviranja na suhi in mokri podlagi[1] ter dolgo življenjsko dobo[2]. Uživajte v vrhunskem vznemirjenju visoko zmogljive vožnje.

ps4s mclaren

Izjemna natančnost krmiljenja za zelo natančen nadzor, vodljivost na cesti in visoka stopnjo odzivnosti[1].

Letna pnevmatika MICHELIN Pilot Sport 4 S zagotavlja razburljivo visoko zmogljivo vožnjo. Ultra odzivni vzorec tekalne plasti omogoča boljši oprijem s cesto in s tem neverjetno vožnjo z natančnim nadzorom in oprijemom cestišča. MICHELINOVA TEHNOLOGIJA dinamične odzivnosti (Dynamic Response) zagotavlja visoko stopnjo odzivnosti, ki zagotavlja natančno krmiljenje s stabilnostjo smeri v ovinkih, tudi pri visoki hitrosti[1].

ps4s benfit2

Izjemen oprijem na suhem in zmogljivosti zaviranja na mokri podlagi[1] za precizen nadzor.

MICHELINOVA tehnologija več zmesi - Multi-Compound [3] ponuja voznikom izjemen oprijem na suhem in mokrem pri pospeševanju, zaviranju in zavijanju, kar močno izboljša vozne lastnosti in vodljivost na cestah v letnih razmerah. Hibridna zmes izboljša oprijem na suhi cesti, medtem ko funkcionalni elastomeri in silika zagotavljajo odličen oprijem na mokri podlagi in zavorne zmogljivosti[1]. Uživate lahko v vznemirljivi vožnji na suhi ali mokri podlagi.

4w 240 tire michelin pilot sport 4 s en us product in context signature 16 slash 9

Vrhunska pnevmatika s poenostavljenim dizajnom.

Ker je vaš avto vaša strast, mora biti videti izvrstno in delovati brezhibno. Pnevmatiko zaključuje vrhunski dotik (premium touch), z elegantnim temnim žametnim učinkom na bočnici. Na voljo je tudi globoka zaščita platišča, ki ščiti pred manjšimi poškodbami koles, kar izboljšuje dizajn in lepoto vašega avtomobila, pa tudi  njegovo funkcionalnost.

ps4s benefit4

Cenjena pri vodilnih proizvajalcih avtomobilov na svetu.

S pnevmatiko MICHELIN Pilot Sport 4 S za vožnjo po cesti in občasno uporabo na stezi so opremljena vodilna na svetu, visoko zmogljiva vozila, izdelana po zahtevnih visokih standardih. Michelin je akreditiran pri proizvajalcih avtomobilov, kot so Mercedes-AMG, Ferrari in Porsche.

4w 240 tire michelin pilot sport 4 s en us product in use signature 16 slash 9

Je to prava pnevmatika zame?

PRAVNA OBVESTILA

(1) – zaviranje na suhem/mokrem in čas za prevožen krog – Zunanji testi v izvedbi TÜV SÜD, po naročilu Michelina, na vozilu VW GOLF VII v juniju 2019 z dimenzijo 235/35-19 91Y s konkurenčnimi pnevmatikami CONTINENTAL SportContact 6, GOODYEAR Eagle F1 Supersport, DUNLOP Sport Maxx RT 2, HANKOOK Ventus Evo 3 in PIRELLI P Zero. Št. 1 za zaviranje na suhem, deli si prvo mesto za zaviranje na mokrem, prav tako si deli prvo mesto za  vodljivost na suhem (s CONTINENTAL SportContact 6).

(2) – življenjska doba – zunanji testi v izvedbi centra DEKRA, po naročilu Michelina, na vozilu A3 v juliju 2019, z dimenzijo 235/35-19 91Y, s konkurenčnimi pnevmatikami CONTINENTAL SportContact 6, GOODYEAR Eagle F1 Supersport in HANKOOK Ventus Evo 3; na vozilu Audi A4 v juniju in juliju 2016 z dimenzijo 255/35-19 91Y XL z DUNLOP Sport Maxx RT 2; na vozilu Audi A3 v juniju in juliju 2017 z dimenzijo 235/35-19 91Y XL s PIRELLI P Zero. Test življenjske dobe v povprečnih pogojih dejanske uporabe (D50) s prevoženimi 10.000 km in izračunano življenjsko dobo pri ostanku globine profila 1,6 mm.

(3) - tehnologija več zmesi "multi-compound" - za večino dimenzij MICHELIN Pilot Sport 4S.

MICHELINOVA PRIPOROČENA CENA

 

Priporočene maloprodajne cene (PMPC) so informativnega značaja. PMPC vključujejo DDV in ocenjeno ceno montaže, na osnovi povprečnih cen v državi. Ostale storitve ( odstranitev pnevmatik, uravnoteženje itd.) niso vključene. Nič na tej strani ne predstavlja prodajne ponudbe za prodajo drugih izdelkov po PMPC. Vsi prodajalci lahko maloprodajne cene določajo prosto, neodvisno od PMPC.

Uporabljate spletni brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira
Uporabljate brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira. To pomeni, da nekatere funkcije utegnejo neustrezno delovati. Posledica tega je lahko čudno obnašanje med spletnim brskanjem. Uporabite ali nadgradite/namestite enega od naslednjih brskalnikov, da boste čim bolje izkoristili to spletišče