VINTERDÆK ELLER HELÅRSDÆK – HVAD ER BEDST

Katere zimske pnevmatike so najboljše, kar zadeva varnost?

Namigi & nasveti za pnevmatike za osebna, SUV in lahka tovorna vozila
4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9 1 1

Najpomembnejše stvari, ki jih morate vedeti o vožnji pozimi.

Vožnja v zimskih razmerah se lahko precej razlikuje od vožnje v preostalem letu: temperature padejo in tvegate, da se kadar koli znajdete v dežju, snegu ali poledici.

Glede na vaše vozniške navade, morda potrebujete posebno opremo, kot so certificirane zimske pnevmatike, da boste na cesti varni - še posebej, če živite ali potujete po goratih predelih in želite biti prepričani, da vas vreme ne bo presenetilo.

Ali želite vaše vozilo opremiti s certificiranimi zimskimi pnevmatikami, a ne veste, kakšen je pravilen tlak v pnevmatikah? Ali kdaj zamenjati vaše zimske pnevmatike? Ali koliko zimskih pnevmatik je treba namestiti na vaše vozilo? V nadaljevanju si preberite naše glavne štiri varnostne nasvete za vožnjo pozimi in ostale koristne informacije, kot so uredbe o zimskih pnevmatikah v in izven Slovenije.

Drugi članki, ki vas bodo mogoče zanimali

Uporabljate spletni brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira
Uporabljate brskalnik, ki ga to spletišče ne podpira. To pomeni, da nekatere funkcije utegnejo neustrezno delovati. Posledica tega je lahko čudno obnašanje med spletnim brskanjem. Uporabite ali nadgradite/namestite enega od naslednjih brskalnikov, da boste čim bolje izkoristili to spletišče